We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gefokt door fokkerij Up'n Sande in Bakum, zij is ooit opgeleid voor het rijden bij Reesink Horses in Nederland gestationeerd.  

Visueel echt één Blikvanger: 4 maal wit, harmonieus correct lichaam met een statige Hoogte 176 cm, robuust en sterk zonder onhandig over te komen, geweldige hals, fijne vacht, dik lang haar - over het algemeen een elegante en indrukwekkende verschijning.  

Bewegingstechnologie hoogste kwaliteit. Op dressuurpaardenproeven behaalde zij altijd cijfers tussen 8 en 9, bijzonder opmerkelijk is de sterke opwaartse galop en de Bovengemiddeld perfecte pas, altijd tactvol met 3-4 hoefbreedte overdracht. Vanwege de grootte Ze werd later bereden, maar haar natuurlijke talent kwam voor de ontmoeting stelde haar in staat om in zeer korte tijd nog moeilijkere lessen te leren. Ze beheerst dus al een mooie piaffe met meer helderheid Hamstringbuiging, zijwaartse bewegingen inclusief galoppirouettes, ook vliegende galopwisselingen Benaderingen van de doorgang. Door de fijne rijstijl kan dit allemaal zonder stoeprand en kan zonder sporen bereden worden. Een paard dat net als hij erkende trainers heeft Zoals we al hebben opgemerkt, heeft ze het potentieel en talent voor het hoogste Dressuurlessen!  

Het zit in karakter Mare is slim, attent, nieuwsgierig en heeft een heel grappige persoonlijkheid Persoonlijkheid. Ze heeft genoeg lef en positieve wil om in de arena te werken om bijna onvermoeibaar volledige prestaties te leveren, maar je kunt ook alleen off-road gaan en op straat (zelfs in wind en duisternis).  

Sociaal vol Het werkt redelijk goed, zowel in een kuddegroep (het staat niet hooggeplaatst). en vecht daarom niet voor posities), maar ook in kleine groepen. Zij kent zowel box- als open stalhouden. ze is een Outdoorjunkie, want onze paarden zijn altijd veel buiten. Zou daarom zijn Dit blijft zeker belangrijk voor u.  

De merrie heeft er één De blessure is genezen, maar is nog niet teruggedrongen, vandaar de reden verkocht als fokmerrie. Van vaderskant brengt ze Frascino of Fürst Wilhelm biedt een geweldige basis voor dressuurnakomelingen Van moederskant, Wanderbursch II, heeft ze een bepaalde hoeveelheid volbloed Afwerking klaar. De grootmoeder van de merrie is tevens de grootmoeder van de goedgekeurde hengst Carrido (v. Carrico). Overgrootmoeder is een wavespeler Zus van de goedgekeurde hengst Wogenplayer (v. Wereldbeker I). De gelicentieerde Hengsten biatlon en vele andere geweldige sportpaarden komen hieruit voort moederlijke lijn.  

Voor iemand die een Als je niet veel tijd hebt, heb je de mogelijkheid om een eersteklas ervaring te hebben Een paard kopen ver onder de werkelijke waarde.

Voor het eerste contact en video's, om professionele redenen vraag ik alleen om een bericht via Whatsapp +436647957595

Stamboom

Vader Frascino
Vader van vader Fürst Wilhelm
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v. Lady Scarlett
Moeder van vader Danzmusik
v.m.v. Don Frederico
m.m.v. Wie Musik
Moeder Warina
Vader van moeder Wanderbursch II
v.v.m. Wanderer
m.v.m. Sheila
Moeder van moeder Madame
v.m.m. Menotti
m.m.m. Wogenspieler