We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer interessante fok- en sportponymerrie uit een belangrijke lijn de GINA!

Deze 4-jarige Westfaalse rijponymerrie “Dancing Matilda T” komt rechtstreeks uit de hand van de fokker. Ze is bij ons geboren en getogen. 

Het komt van “D’accord T” uit de “Dancing Queen T” van Dimension AT NRW – Dressman I. Haar vader is D’accord T Premie- en prestatiehengst en gekwalificeerd voor de federale kampioenschappen 2019. Via ons is hij een kinderpony.

“Dancing Matilda T” komt uit een van de belangrijkste, zeer succesvolle moederlijn van Gina.

Je oma, El.St. Gina D v. Dressman I is hier de moeder van goedgekeurde hengst Daily Pleasure WE. Zij is een volle zus van 7 goedgekeurde hengsten Dance Star AT, D'Artangnon AT I, D'Artangnon AT II, The Fine Lord AT, Dark Knight, Dynamic Star, Dynastie AT en halfzus van Dan Kano AT. Als fokmerrie heeft ze een lijn neergezet die zich steeds verder verspreidt en het succes is ongeëvenaard. Van de 20 veulens in 21 fokjaren uitsluitend de merrieveulens werden voor de fokkerij gebruikt.

De familie Gina wel door de sterke erfelijke kracht van de merries binnen slechts 4 generaties een van de meest prominente lijnen in Duitsland. Bezorgt in alle gebieden ze behalen succes op het hoogste niveau. Vijf directe dochters werden hengstenmoeders, In totaal zijn begin 2017 40 hengsten goedgekeurd, waaronder Kennedy WE, De fijne Lord, Dance Star AT, Manchester United of de eventingvader Keizer Conrad.

“Dancing Matilda T” draagt momenteel een veulen van Diamantino Gold T en zal in het voorjaar veulens krijgen.

Hij meet momenteel ongeveer 145 cm en werd licht in de zomer van 2023 ingebroken en loopt in alle drie de basisgangen.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan telefonisch contact op met Florian Tüpker op +491749031585. Er kan een video worden verzonden.

Is deze pony niet de juiste? We hebben meer pony's, Kleine en grote paarden te koop in alle prijscategorieën. Kijk eens Bezoek onze homepage www.tuepker-pferde.de rondom.

We kijken ernaar uit je te zien! 😊

Fok- en trainingsstal van de familie Tüpker
Ben muur 4
49492 Westerkappeln

Stamboom

Vader PrH/LH D'accord T
Vader van vader Dance For Me NRW
v.v.v. FS Daddy Cool
m.v.v. Coolness
Moeder van vader Debby
v.m.v. Golden Dancer
m.m.v. Dolly
Moeder Dancing Queen T
Vader van moeder Dimension AT NRW
v.v.m. Donchester
m.v.m. Nady
Moeder van moeder Gina D
v.m.m. Dressman I
m.m.m. Gina 602