We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Jeen is een geheel getal uit 2019, 0,20% inteelt, Stam 044.Afstamming prestigieus:
zoon van Ulbrân sport AAA x Tsjalle 454 topsport Pref AAA Moederlijn: ster sport AAA, kroon sport pref prest AAA*5, Model pref prest *4, ster.
Jeen is een jong, veelbelovend paard met  hoog potentieel in de dressuur.Het werd uitgebracht in 2023  in vrije cyclus 1e jaar en werd bij herkansing beloond met goede cijfers van 78% voorlopige en 73,4% in de eindtest.
In staat zijn een jong te presenteren Fries in de competitie met jonge paarden is iets zeldzaams genoeg onderstreept worden. Uitgerust met een model dat grenst aan perfectie, heeft Jeen nam in 2022 deel aan de selectie hengstenkandidaten op Leewarden. He werd geselecteerd voor de bereden selectiefase, waarmee hij in de top 50 van de beste Friese paarden van zijn generatie.
Jeen heeft een uitzonderlijk karakter, zowel in de omgang als in het werk. Hij is een modern en compact model, met een  zeer goede korte rug, a gespierde nek zonder te massief te zijn, en 3 zeer goede gangen. Hij heeft een hele mooie natuurlijke energie wat het een heel licht paard maakt Jeen is een paard van zeldzame schoonheid met een zeer nobel hoofd. een heel zwart glanzend jurkje  en een muizenhaar. Haar schoonheid heeft geen geëvenaard door zijn charisma.

Stamboom

Vader ULBRAN 202
STB SPORT AAA
Vader van vader REINDER 452
STB SPORT AA
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader WYTSKE FAN 'EWIGERI
STB STER
v.m.v.
m.m.v.
Moeder WIKJE FAN DE BROEKFINNE
STB SPORT AAA
Vader van moeder TSJALLE 454
STB SPORT ELITE PREF AAA
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.