We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze 6-jarige premiehengst van Danny Gold uit onze staatspremiemerrie Dynamic van. FS Don't Worry komt rechtstreeks uit de hand van de fokker. Hij is door ons geboren, getogen en opgeleid.

“Domino T” heeft harmonieuze lange lijnen. nek schouder, Schoft, rug en kruis, plus een sterke basis, zijn aantrekkelijk. Hij beschikt over drie zeer goede basisgangen. Hij is een halfbroer van de kampioenshengst Dallmayr K. Zijn broer en een volle zus wonnen Hannoveraanse Kampioenschappen, daar werd een halfzus tweede Plaats plaats. Zijn moeder Dynamic won zelf meerdere keren Rijpaardproeven. Het is afkomstig van een van de meest succesvolle Rijnlandse rivieren stammen, de Ginette-stam. Vader Danny Gold en grootvader FS Don’t Worry worden beschouwd als fokhelden van de Duitse rijponyfokkerij. Domino zelf werd als driejarige tweede op het Hannoveraanse paard Staatskampioenschap en gekwalificeerd voor het Bundeschampionat Warendorf 2021. Hij is geplaatst bij dressuurpaarden A en behaalde in 2023 een plaats bij dressuurpaarden L Beoordeling van 7,7.

Voorraadhoogte: 151 cm

Het is vroom smeden en laden. Hij zal bij ons zijn vóór de De boxen van de merries zijn klaar en vertonen geen hengstenmanieren. Helaas heeft hij dat wel gedaan een beetje claustrofobisch op een druk toernooiterrein, daarom heeft hij een ruiter nodig om hem de nodige zekerheid te bieden.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan telefonisch contact op met Florian Tüpker op +491749031585.

Er kan een video worden verzonden.

Is dit paard niet het juiste? We hebben meer pony's, Kleine en grote paarden te koop in alle prijscategorieën. Kijk eens Bezoek onze homepage www.tuepker-pferde.de rondom.

We kijken ernaar uit je te zien! 😊

Fok- en trainingsstal van de familie Tüpker
Ben muur 4
49492 Westerkappeln 

Stamboom

Vader LH/PrH Danny Gold
Vader van vader Dornik B
v.v.v. Derano Gold
m.v.v. Dubary
Moeder van vader Pamina
v.m.v. Power Boy
m.m.v. Golden Charm
Moeder StPrSt Dynamik
Vader van moeder FS Don't Worry
v.v.m. FS Dacapo Charm
m.v.m. FS Golden Sunlight
Moeder van moeder Giselle
v.m.m. FS Golden Highlight
m.m.m. Charissa