We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: eerlijk en talentvol 8 jarig dressuurpaard. Geniaal x Charmeur. 
Wegens beëindiging sport, verkopen wij Lisa Hera.
Lisa Hera is een erg fijn dressuurpaard met een eerlijk en werkwillig karakter. Ze is Z1 geklasseerd, wordt getraind op Z2 niveau. Ze heeft veel potentie voor in de sport en drie goede gangen. Ze is een paard met de juiste instelling en temperament, die zich goed laat bewerken. Ze is niet geschikt voor een onervaren of onzekere ruiter. Ze is fijn in de omgang, braaf op de trailer en bij de hoefsmid. Klinisch en röntgenologisch (inclusief hals/rug) goedgekeurd op 2-12-2019. 
Vraagprijs: 22.500. Voor meer informatie, graag contact opnemen op nummer: 06-36507666.    
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For sale: honest and talented 8-year-old dressage horse. Geniaal x Charmeur. 
Due to termination of sport, we are selling Lisa Hera.   Lisa Hera has an honest and an "eager to work" character. Classified at Z1 level, trained at Z2 level. She has a lot of sport potential  and three good gaits. She is easy to work with, has the right attitude and temperament. She is not suitable for an insecure or unexperienced person. She is well behaved in the trailer and at the farrier.  
Clinical and radiographical approved (including neck/back) on 2-12-2019. 
Asking price: 22.500. For more information, please contact at: 06-36507666.

Stamboom

Vader Geniaal
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Charmeur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.