We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht te koop aangeboden:
“Met pijn in ons hart bieden wij onze lieve Icoon Utopia R aan. Icoon is een knappe, imposante ruin van 11 jaar. Hij is ontzettend lief in de omgang en wil graag voor je werken. Icoon heeft 3 correcte, ruime gangen, maar kan ook makkelijk sluiten. Hij is braaf bij de hoefsmid, tandarts en op de vrachtwagen of trailer.

Momenteel wordt hij dressuurmatig getraind op M/Z niveau. Enkele maanden geleden heeft hij een Z1 proef gelopen, waarbij hij slechts één punt miste om een winstpunt te behalen. Hij houdt van buitenritjes en kan ook een leuk sprongetje maken, maar het springen wordt op dit moment niet actief gedaan.

Hij is braaf en niet kijkerig op vreemd terrein. Wanneer hij een tijd niet bereden is, kun je vervolgens ook weer opstappen en wegrijden zonder problemen. Hij heeft een eerlijk karakter. Hij is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd, maar helaas heeft hij 2 röntgenologische bemerkingen. Met rijden in en de omgang merken wij niks van deze bemerkingen.”

Wegens tijdgebrek van de eigenaren staat hij te koop. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op via 06-10116997. WhatsApp is altijd beschikbaar, bellen graag tussen 12.00 en 19.00 uur.

Stamboom

Vader Glock's Dreamboy
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate - Utopia
Moeder van vader Resia
v.m.v. Ferro
Iresia
m.m.v.
Moeder Astrid Utopia
Vader van moeder Obelisk
v.v.m. Matador
m.v.m. Kida
Moeder van moeder Mistral Utopia
v.m.m. Elcaro
m.m.m. Carola Utopia