We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Junior dressuur & Springpaard om direct mee te rijden

Deze ongeveer 155 cm grote, 4-jarige Hannoveraanse merrie is indrukwekkend door hun lichtvoetige uiterlijk, perfecte exterieur en hun ongelooflijke Galopperen bergop! Haar berijdbaarheid en gevoeligheid zijn indrukwekkend.

“Escada T” komt van Edward uit de staatspremiemerrie Show Meisje T v. Tevredenheid FRH – Feiner Graf – Sao Paulo – Don Juan – Furioso II – Gotthard. Via haar vader Edward, de dubbelvader en hengst van Anno 2023 werden niet alleen haar bovengemiddelde basisgangen gewaardeerd Ik heb zelfs in mijn wieg gesprongen. Ze heeft het echter nog steeds nodig de veiligheid van de rijder en daarom zijn ze meer geschikt voor gevorderde amateurs geschikt is.

Ze kent ook de buitenruimte en het circuit, is vervalst en gemakkelijk te laden. Voor de lente/zomer zou het op de Er zal een merrieprestatietest worden voorgelegd, die zij zeker met vlag en wimpel zal doorstaan zal beheersen! Haar volle zus was in 2022 kampioensmerrie in de fokkerij Springcijfers tot 10,0! Escada is ook erg interessant vanwege haar afstamming voor de fokkerij.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u Florian Tüpker bellen op +491749031585. Er kan een video worden verzonden. 

Is dit paard niet het juiste? Wij hebben meer Pony's, kleine en grote paarden te koop in alle prijscategorieën. Kijk Bezoek gerust onze homepage www.tuepker-pferde.de rondom.

We kijken ernaar uit je te zien! 😊

Fok- en trainingsstal van de familie Tüpker
Ben muur 4
49492 Westerkappeln

Stamboom

Vader Edward
Vader van vader Embassy I
v.v.v. Escuda I
m.v.v. Sammy Jo
Moeder van vader Fabienne
v.m.v. Fabriano
m.m.v. Schneekönigin
Moeder StPrSt Show Girl T
Vader van moeder Satisfaction FRH
v.v.m. Stakkato
m.v.m. Cecilie
Moeder van moeder Flummi T
v.m.m. Feiner Graf
m.m.m. Sexie Hexie T