We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle Connemara Hengst Skaergardens Celtic Night (roepnaam Lasse) geboren in mei 2016 in Denemarken met een schofhoogte van 1.48m. 

Celtic Night is als 2-jarige geïmporteerd uit Denemarken. Hij is een zoon van Wirtsmühle Delaney’s, kampioen van de Internationale Hengstenkeuring in 2014 te Nederland. Delaney’s is zelf een zeer goede beweger en hij heeft zijn beweging zeker doorgegeven aan Lasse. Zijn moeder, Barholts Evita, is de stammerrie van Stoeterij Skærgården. Lasse is haar 4e zoon die is goedgekeurd in klasse 1. Tevens is zij de grootmoeder van HOYS winaar Skærgårdens Delicious Love (v. Wirtsmühle Delaney’s). Voor haar springtest slaagde zij met een 9 voor vermogen en een 8 voor zowel techniek als rijdbaarheid.

Lasse heeft recent bij de pony's gesprongen t/m het M (1.00m) en mag L2 dressuur starten. De vliegende wissel en M1 oefeningen zijn bevestigd. Tevens heeft Lasse meerdere malen mee mogen doen op de Geldersekampioenschappen. Hij is nuchter, heeft veel aanleg voor het springen en crossen. I.v.m. overgang naar de paarden van huidige amazone en te weinig tijd van de eigenaar, met pijn in het hart besloten om Lasse te verkopen.

Lasse kan met andere pony's/paarden samen op de trailer (ook met merries, dit gebeurd wekelijks).Geen stalgebreken. Braaf bij de hoefsmid, tandarts, dierenarts en scheren. Is braaf in het bos en op het wedstrijdterrein. Ondanks zijn nuchterheid heeft Lasse wel duidelijkheid nodig en zien we hem graag bij een handige, gemotiveerde en ervaren ruiter. Hij wordt op dit moment nog gereden en wellicht nog in het springen uitgebracht tussen de paarden. Hij heeft via KI gedekt en is voor het leven goedgekeurd bij het Nederlandse Connemara Pony Stamboek.

Eventuele interesse of opvragen filmpjes graag whatsapp/mailen i.v.m. onregelmatige werktijden.
Afstamming in de foto's terug te vinden. 
HWSD N/N

Hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.