We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met veel pijn in me hart moet ik toch mijn knappe 7 jarige ruin Hino verkopen.

Hino is een 7 jarige draver ruin hij is 1.75cm. Hij heeft als 2 jarige op de baan gelopen en is later omgeschoold naar dressuur rijden. Hino moet nog heel veel leren maar pikt alles snel op. Hij zal niet bokken of steigeren onder het zadel. Verder vind Hij een sprongetje in de longeer ook heel leuk om te doen. Hino is niet voor een beginnende ruiter omdat hij iemand nodig heeft die consequent is. En omdat hij dus nog veel moet leren. Hino kan ook goed in een kudde staan omdat hij sociaal is en erg graag wil spelen. Verder kan hino ook in de molen lopen en is bij mij klinisch gekeurd bij aankoop. 
Hino word verkocht omdat ik toch langzaam wil stoppen met de paardensport. Hino zijn zadel alles kan overgekocht worden. Hij word op dit moment gelongeerd in verband met mijn zwangerschap. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen  graag via WhatsApp op nummer 0612399288
Hij gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje. Wie gaat er met mijn mooie kanjer aan de slag.

Stamboom

Vader Quatre juillet
Vader van vader Niet bekend
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Niet bekend
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Scheherzade Jiel
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.