We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Advertentie geüpdatet! Tijdelijk niet actief aangeboden om door te rijden en uit te brengen op wedstrijd. Is inmiddels ruim L1 geklasseerd. Ideaal paard voor ambitieuze ruiter die klaar is om in de ring te verschijnen! 

Odesza Zelma GS 
6 mei 2019
Merrie
Stokmaat +-1.65m
Jerveaux x Krack C
Gekeurd benen mrt 2022
Hals en rug aug 2023
Overkeuren mag, k.k.
Tandarts nov 2023

Odesza is +- 6 maanden onder het zadel. Het is een paard met veel ‘go’ en een zeer werkwillig karakter. Ze is braaf in de omgang en onder het zadel. L1 geklasseerd, braaf op de trailer en op vreemd terrein. Makkelijk te laden en in de hand, ik neem haar vaak alleen mee naar les, training op andere locatie e.d. 

Lichtvoetig paard met veel ‘go’, licht in de hand en biedt een fijne aanleuning. Beschikt over 3 goede basisgangen met een sterk achterbeen en mooi front. Odesza is scherp op de hulpen maar niet ril. Geeft ruiter een vertrouwd gevoel. Door leeftijd niet geschikt voor beginnende ruiter. 

Odesza heeft nu enkele L1 wedstrijden gelopen en pakt dit goed op. Elke wedstrijd groeit haar vertrouwen en loopt ze steeds geroutineerder rond. 

Wordt verkocht wegens tijdgebrek. 

Voor meer info, bel of Whatsapp: +316 25522747

Stamboom

Vader Jerveaux
Vader van vader Ferdeaux
v.v.v. Bordeaux
m.v.v. Jazz
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.