We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe, getalenteerde en ijverige ruin is klaar om verder opgeleid te worden. Hij beschikt over een goede taktmatige stap, een draf met veel lossigheid, opdruk en een goed achterbeengebruik. Zijn gallopade is al mooi in balans en goed b ook ergopwaarts. Hij is braaf bij de smid, longeren, afspuiten etc. Hij staat goed op zijn voeten, heeft een mooi beenwerk en geen (stal) gebreken. Hij is vier weken geleden rechtstreeks vanaf de fokker bij ons op stal gekomen en heeft dus lang de tijd gehad om uit te kunnen groeien en is nu dus klaar om echt aan het werk te gaan.

Hij meet ongeveer 170 en staat goed in het rechthoeksmodel. Hij heeft een opvallende uitstraling en is erg vriendelijk en mensgericht.Voor meer informatie graag even bellen

Op 12 maart 2024 volledig gekeurd (inclusief rug en hals) en goed bevonden en op 12 april 2024 hebben we hem volledig klinisch laten keuren (beelden en rapport aanwezig) en ook dit was allemaal goed!

0031628975965

Wouter Kleemans 

Stamboom

Vader Indian Rock
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ramiro Z
m.m.m.