We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn lieve paard te koop aan wegens andere ambities. Lalique is een fijn paard om mee te werken, hij gaat altijd voor de volle 100%! 

Lalique is een paard voor een ambitieuze ruiter met ervaring. Hij heeft een zekere ruiter nodig. Hij heeft ook talent om meer richting de verzameling te gaan, dit laat hij af en toe al mooi zien onder het zadel. Hij heeft veel go. 

Lalique is Z1 geklasseerd. In die 2 jaar dat ik hem heb, zijn we vaak met mooie punten en prijzen thuis gekomen. Het is een paard met uitstraling en een echt concourspaard. Hij bloeit op wanneer hij mee mag op wedstrijd en zet dan zijn beste beentje voor. Is absoluut niet kijkerig. 

Hij vindt het ook leuk om op buitenrit te gaan. Zowel alleen als in een groep. Balkjes draven vindt hij ook leuk. Hij staat overdag buiten en in de nacht op stal. Altijd netjes geënt, ontwormt en naar de smid. Geen stalgebreken. Loopt braaf de trailer op.

Kortom, een fijn paard om mee te werken. Hij heeft mij ontzettend blij gemaakt en nu is het tijd om iemand anders blij te maken met dit fantastische paard. 

prijs bespreekbaar bij een goed huis.
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. 

Gelieve te appen voor informatie.

Stamboom

Vader Toto JR
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v.
Moeder Romante
Vader van moeder Welt Hit II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Warmante
v.m.m.
m.m.m.