We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bella, zoals we haar noemen is de ultieme kinderpony voor een ruitertje/amazone met ambitie. Ze is ontzettend chique om te zien en kan geweldig bewegen. Een plaatje voor de dressuurring. Maar daar houdt het niet op, bella heeft ook zeer veel talent voor het springen en springt met gemak over 80 cm. 

Helaas is zij voor ons zoontje te klein en voor onze dochter nog te groot. We hebben het een tijdje geprobeerd, maar onze dochter is nog te verknocht aan haar shetlander. 

Bella is een groot deel van haar leven bij een meisje geweest welke met haar samen is gegroeid in het rijden. Ze heeft met haar wat onderlinge wedstrijdjes gelopen. 

Sinds ze bij ons is heeft ze parcours ervaring opgedaan met een meisje van 11 en wordt ze met regelmaat getraind zowel dressuurmatig als springen. 

Ze is heel eerlijk en braaf met rijden, past zich aan aan haar ruitertje. Ze is braaf met scheren en ze is door een kindje buiten te zetten etc. Ook is ze heel lief en makkelijk met longeren en bij de smid.

Ze heeft geen voernijd en is ook lief met andere pony's. 

Bella meet 1.27m.

Video's zijn beschikbaar via de Whatsapp.


Voor meer informatie graag contact opnemen met: Esther - 0621679990

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.