We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van de eigenaar te koop Polarstar van ’t oosterzand

Polarstar is een 4 jarige ruin van ongeveer 172 Hoog en beschikt over 3 goede gangen. Hij heeft een prachtige uitstraling en doet graag zijn best in het werk. Hij is braaf op stal en in de omgang.

Polarstar laat zich makkelijk rijden en past ook bij een minder ervaren ruiter. Gezien zijn leeftijd is begeleiding dan wel een advies. De basis is goed bevestigd en er is begonnen met wijken en verdere oefeningen.

Zijn moeder de elite, prok, sport merrie Saffier v. Havidoff gaf eerder al een beeldschone 2e bezichtigingshengst uit dezelfde combinatie JOCULARITY (Expression x Havidoff).

Zijn vader de top hengst Expression: “De extra dressuuraanleg van Expression zit in zijn genen verankerd. Expression’s vader is de succesvolle Lichte Tour dressuurhengst Vivaldi (uitgebracht door Hans Peter Minderhoud). Expression’s moeder, Melody (keur sport-dres pref), was als driejarige Kampioen van Nederland bij het KWPN.
Melody is op jonge leeftijd in korte tijd klaargemaakt voor een bijzonder succesvolle Z-dressuurcarrière. Regelmatig behaalde Melody percentages van 65% tot 70% in het Z dressuur (in die tijd waren dat extra hoge scores). Melody bleek absoluut geschikt voor de hogere dressuursport, maar gezien haar extra dressuurgenen hebben wij Melody op jonge leeftijd teruggetrokken uit de sport en volledig ingezet voor de fokkerij. Expression’s grootvader, Vincent, is Nederlands Kampioen Grand-Prix dressuur geweest onder Annemarie Sanders-Keijzer. “ (pretendenthoeve)

Kortom ben je opzoek naar een paard met talent voor de toekomst dan is Polarstar misschien wel jouw topper!

Prijs 20.000 ex BTW (VAT)

Stamboom

Vader Expression
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Melody
keur, pref, sport
v.m.v.
m.m.v.
Moeder saffier
Elite, prok, sport
Vader van moeder Havidoff
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Goldstar
pref, pres, ster
v.m.m.
m.m.m.