We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop een mooie talentvolle sportpony met potentie

Naam: Jelte (sportnaam Pjotr)
Leeftijd: 7 jaar
Hoogte: 1.45
Dressuur: M1
Springen: 0,90 m

Pjotr is een voorwaartse, 7 jarige ruin die sinds april 2023 bij ons in bezit is. Wij hebben Pjotr in instantie gekocht voor onze dochter van 9 jaar. Nu wij zien welke progressie hij maakt in de trainingen op het gebied van springen, dressuur en eventing, willen wij hem toch verkopen. Hij wordt momenteel getraind door een volwassene en loopt in de sport met de paarden mee. Hoewel hij ook al meegelopen heeft bij de bixieproeven, merken wij dat hij toch een ruiter of amazone nodig heeft die meer ervaren is en hem kan uitbrengen in de hogere sport.

In de dressuur loopt hij momenteel M1 dressuur met winst, springen 0,90 (bij de paarden) en wordt hij op dit moment ook op deze hoogte in de eventing getraind. In februari staat een B-oefencross (paarden/90cm) gepland en dit voorjaar willen wij hem uitbrengen op zijn eerste officiële eventingwedstrijd.

Door zijn nuchtere karakter, nergens bang voor, veelzijdigheid en de groei die hij afgelopen 9 maanden heeft gemaakt, verwachten wij dat hij hoge ogen gaat gooien in de hogere eventingsport.

- Pony is gezond, is op 19 april 2023 klinisch gekeurd.
- Braaf bij de hoefsmid.
- Braaf op de trailer
- Netjes geënt, ontwormt en bij de tandarts geweest.
- Keuren kosten koper

Hogere prijsklasse
Vragen en filmpjes op aanvraag via 06 18935665 (Annemieke)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.