We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ronnie (Danciero x Rock Forever) is een talentvol, 4 jarig dressuurpaard en een half jaar zadelmak. Ronnie heeft een stokmaat van 1.73 m. Het is een paard die gek is op aandacht en zich snel op zijn gemakt voelt. Hij is leergierig en wil graag aan het werk. Ronnie heeft drie correcte gangen.  

Hij is al meerdere keren meegenomen naar vreemd terrein. Zo heeft hij deelgenomen (voor het eerst op vreemd terrein) aan de Brummencup. Hier werd hij door o.a. Adelinde Cornelissen beoordeeld met mooie cijfers, waaronder een 8,5 voor zijn galop en een totaalscore van 80 punten. Hij gaat zowel de trailer, als vrachtwagen op.     Kom

Zijn vader is de wereldkampioen bij de zevenjarigen (2023), Danciero (Dancier x Floriscount). De Hannoveraanse gefokte hengst kreeg tweemaal een 10 (gehoorzaamheid en aanleg) op het protocol en kwam op een eindscore van 86,82%. In 2021 wist Danciero het zilver te winnen bij het wereldkampioenschap voor dressuurpaarden onder de vijfjarigen. In 2018 was Danciero de winnende hengst op de Westfaalse keruing in Münster-Handorf.  

Het paard is recent volledig gekeurd (inclusief rug en hals) door A. Hogendoorn (DAP de Watermolen, te Enschede).  
Kortom, een ontzettend fijn paard voor de toekomst.  

Heb je interesse en wil je meer informatie?
Neem contact op, gelieve telefonisch: 06-22095603
Gelieve alleen serieuze reacties.

Stamboom

Vader Danciero
Vader van vader Dancier
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Roxette
Vader van moeder Rock Forever I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Laomedon
m.m.m.