We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

                          Supergave Foundation x Stedinger  merrie te koop!

        ****          Prachtig merrie om te zien en haar bewegingen zijn fenomenaal!      ****

Sophia Reina geboren in 2019. Ze is kort voor de geboorte van haar veulen zadelmak gemaakt en nu klaar om uitgebracht te worden in de sport.  Haar merrieveulen Total Touch RS( vader Bordeaux) is  geboren in april 2023 en in het najaar van 2023 geveild in de veiling van Dronten. Ze was een van de blikvangers en eindigde bij de top 5 duurste veulens van die dag. ( te zien op de veiling Dronten en Instagram) . Sofia Reina is een ontzettend fijn paard wat graag haar best doet voor haar ruiter. Super braaf in de omgang en een rustig karakter. Ze is ook braaf op de weg, in de omgang met andere paarden en op de trailer. Ze heeft veel aanleg voor het hogere werk en beschikt over een zeer goed achterbeen gebruik. Ze is klaar om haar eerste wedstrijden te gaan doen.  Ze is wel al mee geweest op "vreemd" terrein .De Reina Stam gaat terug op Durosa, die aan de basis staat van Lichte Tour-paarden als Soulman en de internationaal geklasseerde hengst Fürst Frederik 2. Een mooie lijn om een goed dressuurpaard op te leiden.  
In verband met de drukte van de studie van haar amazone is ze te koop. Ze is als 3 jarige röntgenologisch geheel goed gekeurd.  Voor meer informatie kunt u bellen met 0610065152 Mireille van der Zwaan Na 19.00 uur bereikbaar of per whatsapp . Filmpjes en meer informatie op aanvraag 

Stamboom

Vader Foundation
Vader van vader Fidertanz
v.v.v. Fidermark
m.v.v. Reine Freude
Moeder van vader Donna Doria
v.m.v. De Vito
m.m.v. Weniga
Moeder Soraya Donna Rosa
Vader van moeder Stedinger
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Bold-Fantasy
Moeder van moeder Primadonna
v.m.m. Rubinstein I
m.m.m. Durosa