We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor onze lieve Chinou zijn we op zoek naar een 5 ⭐️ forever home, waar ze oud kan worden en veel naar buiten kan. Chinou D’ville is een 16 jarige KWPN merrie, waarvan 8 jaar bij ons. Ze is 1,63 hoog en van de hengst Upperville. Ze heeft 1,5 jaar geleden een blessure opgelopen in haar linker voorbeen. Hier is ze volledig van hersteld, maar hierdoor is ze niet meer geschikt voor het zware werk en het springen. Ik heb haar tot L2 uitgebracht, maar hier het afgelopen jaar geen tijd meer voor gehad. Ze houdt van poetsen en knuffelen, maar heeft wel een ruiter nodig die de leiding neemt. Prima geschikt voor overgang pony naar paard. Ze is braaf in het bos en op het strand en dat is ook wat ze het leukste vindt. Ze is ook een aantal keer mee geweest op vakantie en ook daarmee was ze super braaf. Ze kan goed met andere paarden overweg en staat graag buiten met haar vriendjes.

Ze is altijd netjes naar de hoefsmid en tandarts geweest en altijd netjes geënt en ontwormd indien nodig. Ze is braaf met trailerladen, ik kan haar alleen laden. Ik kan haar helaas de tijd en aandacht niet meer geven die zij nodig heeft en verdient, waardoor we op zoek zijn naar een ander huisje. Ze staat niet in de weg en gaat alleen weg bij de juiste klik en een 5 sterren huisje. 

Filmpjes op aanvraag.

Niet geschikt als manegepaard en handelaren hoeven niet te reageren. Keuren kosten koper. Prijs inclusief goed passend dressuurzadel van Arno van den Brandt en overige toebehoren.

Stamboom

Vader Upperville
Vader van vader Cabochon
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gecari
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Orina
Vader van moeder Onbekend
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Erina
v.m.m.
m.m.m.