We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Yenthe van Rijnwoude - Stb Sport AA Merrie - 1.62 - 2015
Halfzus van Mees 497 (uit dezelfde moeder)
Gerben 479 x Dries 421 x Oltman 317
Drachtig van Jehannes 484 - Juni 2024
Inteelt 1.17% / Verwantschap 17,1%
Vol papier: Ster prest / Ster Pref / Ster / Ster Pref

Yenthe is een werkwillige, vriendelijke maar vooral gezellige merrie op stal. Altijd een welkomst hinnik als je de schuur binnen komt, gezellige babbelkont. Ze is in het bezit van het sportpredicaat en heeft een succesvolle IBOP gelopen en daarom ook het AA predicaat gekregen. Ze is uitgebracht in de Z1 en bezig geweest met de vliegende wissel. Doordat ze nu drachtig is wordt ze momenteel niet meer uitgebracht in de sport.
Yenthe komt uit merriestam 011. Moeder Tjitske is een ster prestatie merrie, heeft al 1 nakomeling die ster is geworden, en Mees 497 is ook een nakomeling van deze merrie. Grootmoeder is de ster pref*5 merrie Heleen van Rijnwoude. Yenthe is braaf in de omgang, alleen mee op pad is geen probleem. Makkelijk te laden en wil altijd graag voor je werken. Ook als moeder heeft ze het goed gedaan bij haar eerste veulen. Ze is nu voor de 2e keer drachtig.Dus geschikt voor de sport en voor de fokkerij. We hebben haar als veulen bij de fokker gekocht.

Voor meer info
Whatsapp/Telefoon: +31610732212
Mail: stalvantgeerland@gmail.com

Stamboom

Vader Gerben 479
Sport AA
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tjitske van Rijnwoude
ster pres
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.