We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nu in de 'KWPN Online Broodmare & Embryo Auction':
Mijn super fokmerrie Helianthe v Apache x Democraat zit in de nu komende fokmerrie veiling van het KWPN! Ik ga de fokkerij voortzetten met haar dochters en daardoor komt deze geweldige merrie te koop.

Helianthe (Apache x Democraat)
Elite Sport Ibop Prok Preferent
1.70m
WFFS-vrij
moeder van KWPN goedgekeurde hengst Ladignac v. Zonik

Vier van haar nakomelingen verkocht ik al als veulen, o.a. naar het buitenland. Naast Ladignac bracht zij nog de tweede bezichtingshengst Mancini v. ferguson. Daarnaast bracht ze nog de 2de bezichtigings hengst Mancini v. Ferguson en de Elite merrie Omarosa v Secret die samen met de 3-jarige merrie Roseanne v Glock’s Victorio (Vitalis) bij mij de fokkerij gaat voortzetten.

Deze moederlijn behoort tot 1 van de beste dressuurstammen van Nederland. Bevat talloze internationaal succesvolle dressuurpaarden tot op het hoogste niveau. Deze lijn is daarnaast zeer gezond en zeer vruchtbaar.

Helianthe is drachtig van verrichtingstest topper This is Naqueen. Hij behaalde bij het nrps een winnende score van 97pnt en bij zijn test in Oldenburg een topscore van 9.04. Hij nam dit jaar succesvol deel aan de hengstencompetitie en werd onlangs 3de in de finale vd Subli Cup.

De veilingsite op de website van de KWPN:
www.kwpn.auction/veiling/helianthe-apache-x-democraat
Registreren is eenvoudig en daarna kan geboden worden. De veiling sluit maandag 18 maart.
Voor meer informatie neem telefonisch of per app contact op: 06-53285296

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Democraat
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.