We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onella is een 4,5 jarige merrie die net onder het zadel is gestart. Ze pikt alles snel op en doet steeds haar best voor haar ruiter.
Het is een dochter van Joop TC welke gekend staat om zijn werkwillig karakter wat hij bij Onella zeker heeft doorgegeven. De moederlijn is Rhodium x Jazz.
Het is een echte dame en verkiest een ruiter met een zachte hand. Ze is afgelopen maand in onze buiten piste zadelmak gemaakt en is helemaal niet schrikkerig bij winderig weer. Onella heeft ook al enkele keren een kleine buiten rit gemaakt (alleen) en doet dit prima.
Mits nog wat werk gaat Onella zeker schitteren in de ring! Ze is een mooie verschijning met soepele ruime gangen en van nature veel balans.
Onella is RX en klinisch goedgekeurd op 2 jarige leeftijd. Ze heeft geen stalgebreken en is braaf bij de hoefsmid en dierenarts.
Wil je deze knappe dame graag eens zien? Dat kan zeker! Liefst bellen of een berichtje sturen via whatsapp. Ook video’s kunnen worden doorgestuurd.
Gezien Onella net zadelmak is, lijkt ze mij niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter.

Stamboom

Vader Joop TC
Vader van vader Ravel
v.v.v. Contango
m.v.v. Hautain
Moeder van vader Ziezo
v.m.v. Krack C
m.m.v. Swensie
Moeder Chanel
Vader van moeder Rhodium
v.v.m. Ferro
m.v.m. Larcona
Moeder van moeder Pricka
v.m.m. Jazz
m.m.m. Flicka