We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar paarden verkopen we Dgyloulou van de Claevervallei.

Dgyloulou is een 17 jarige New Forest D-pony (merrie, kleur valk) en is reeds jaren succesvol op wedstrijden LRV en VLP. Dgyloulou is werkelijk een doodbrave pony die geschikt is voor zowel de beginnende als gevorderde ruiter. Ze past zich volledig aan aan het kunnen van haar ruiter. Eerlijker vind je niet!

Dressuur L1, in 2023 nog gereden op het nationaal LRV ruitertornooi tussen de paarden.
In december gestart in L2 met 5de plaats. Kent alle oefeningen tot DL2 met een nette, stabiele aanleuning. Springt vlot 90cm, nu ook bij de paarden, heeft potentieel voor hogere reeksen. Twee jaar op rij het springcriterium van Manege ‘t Hoefijzer  gewonnen.   Rijdt 4-tal midden en 8-tal.   Eventing R3/Aspiranten paarden.  Rijdt mee in de processie. Gaat jaarlijks mee op LRV-kamp en op eventingstage in Waregem.

Ze is heel braaf op vervoer en bij de hoefsmid en laat zich vlot scheren zonder verdoving.  Dgyloulou is bomproef en houdt van wandelingen en bosritten alleen of in groep.  

Dgyloulou heeft veel in haar mars maar heeft door haar allergieën ook wat extra aandacht nodig. De allergieën hebben geen invloed op haar prestaties en mits toepassen van de juiste maatregelen heeft ze geen last.  Ze is volledig gezond, nooit gemankt. Dgyloulou ligt ons zeer nauw aan het hart en gaat enkel naar een 5* huisje.

Meer foto's en video's op aanvraag.
Normale prijsklasse 

Stamboom

Vader BERKHOF'S BILLBOARD
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.