We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Grote 5 jarige (2018) KWPN (fok)merrie uit de Holst Stamm 741 stam te koop 

Desperado x Quo Vados

Momenteel is Navy drachtig van Opoque (All at once x Davino). Opoque heeft als vier jarige de 2023 FEI WBFSH World Breeding Dressage Championship for Young Horses 4 jarige bijrubriek gewonnen! Hier kreeg hij een score van 85,6%! Navy was in een keer makkelijk drachtig. 

Navy heeft al een oefen L1 proefje gereden en is al een jaar bereden geweest. Sinds dat ze drachtig is (26.04.23) heeft ze een pauze gekregen om door te groeien aangezien ze zo groot is (1.72m begin 2023 gemeten). Ze heeft een uitmuntende stap met veel ruimte, een sterke draf en een ruime bergopwaartse galop. Ze was toen des tijds fijn in de mond en goed aan de hulpen, absoluut niet ril of spooky. Ze kende ook een pasje wijken. Dit zou dan eigenlijk alleen maar weer opgepakt moeten worden. In de omgang is het een heel lief en aanhankelijk paard, gek op aandacht. Braaf bij de hoefsmid, toiletteren etc. Navy is röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals.

Zou een leuk sportpaard kunnen zijn voor de ambitieuze en consequente ruiter 

Heeft een gebrek, nader voor toelichting.

Contact: 
Mobiel 06 24351649
email jhvwees@gmail.com

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Ggk.: BRAND, HANN, KWPN, OLDBG, WESTF Grand Prix
Vader van vader Vivaldi
Ggk.: DWB, HANN, KWPN, OLDBG, RHEIN, SATHU, WESTF PSG/Inter I
v.v.v. KRACK C
Grand Prix
m.v.v. RENATE-UTOPIA
Moeder van vader SARITA
D-OC, Elite, pref, prest, Z1-dressuur
v.m.v. HAVIDOFF
Grand Prix
m.m.v. Nikita
Moeder Quina 9
Vader van moeder QUO VADOS I
Ggk.: HOLST, OS, WESTF 1,40m Spr.
v.v.m. QUIDAM DE REVEL
1,60m Spr.
m.v.m. 1,40m Spr. QUIDAM DE REVEL Klik voor beschikbaar sperma van deze hengstNakomelingenWijzig SF 1982 1,60m Spr. UNDINE VII
1,60m Spr.
Moeder van moeder Stella V
Verbandsprämie
v.m.m. CARETINO
1,60m Spr.
m.m.m. JADE V