We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🌟 Met pijn in ons hart zoeken we een nieuwe partner voor onze Prachtige Allround Sport Pony!

🌟 Maak kennis met Navarro , jouw ideale partner in de sport!

Deze schitterende 8-jarige vos pony van 1.45 is niet alleen een lust voor het oog, maar beschikt ook over een indrukwekkend atletisch vermogen en een fantastische staat van dienst in zowel het M springen als L eventing en L2 Dressuur. 🏇💨

⭐ Leeftijd: 8 jaar
⭐ Kleur: Vos
⭐ Discipline: Allround Sport
⭐ Ervaring: bij pony's M springen , L2 Dressuur en L Eventing .bij paarden B springen, L eventing

🔵 Reden van Verkoop: Navarro wordt met pijn in het hart aangeboden omdat mijn kinderen naar de paarden overstappen. We willen Navarro de kans geven om een nieuwe ruiter of amazone gelukkig te maken en verder te schitteren in de sport.

Waarom Navarro de Perfecte Keuze is: 🌈 Atletisch Vermogen: Navarro toont een opmerkelijke behendigheid en kracht, waardoor hij uitblinkt in verschillende sportdisciplines.
🌐 Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het springparcours, dressuur of het avontuur van eventing, Navarro is klaar voor elke uitdaging en staat te popelen om zijn veelzijdigheid te tonen.

🌺 Karakter: Naast sportieve prestaties heeft Navarro een liefdevol en betrouwbaar karakter, waardoor hij een ideale metgezel is voor ruiters van alle niveaus. 

🏆 Wedstrijdervaring: Met succesvolle deelname aan dressuur, springen en eventing, heeft Navarro bewezen dat hij de lat hoog legt en klaar is voor verdere triomfen op wedstrijdniveau.

Mis deze unieke kans niet om Navarro toe te voegen aan jouw team en samen met deze talentvolle pony de sportwereld te veroveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een kennismaking met deze bijzondere allround sport pony! 📞Voor meer informatie graag na 14u bellen +31 6 10793256

#Dressuur #SportPony #AllroundPony #Paardensport #Springen #Eventing #TeKoop #Ruitersport
Stamboom

Vader Nightfever II
Vader van vader Night Star III
v.v.v. Nalet OX
m.v.v. Martel
Moeder van vader Domina
v.m.v. Domingo
m.m.v. Nontesse
Moeder Khavanne II van Klaverborch
Vader van moeder Khadiboj van Klaverborch
v.v.m. King Kadanz
m.v.m. Belianka van Klaverborch
Moeder van moeder Anne van Klaverborch
v.m.m. Kooihuster Teake
m.m.m. Irene