We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens verminderen van kinderlessen en geen passende ruiter:

New Forest kruising C-pony met de naam Balder, geboren in 2016.
Een ruin opgeleid op basis van de Klassieke Rijkunst.Deze jonge getalenteerde pony is beschikbaar voor een passende nieuwe plek.
Hij is een mini - dressuurpaard om te zien en ook in zijn beweging.
Hij beweegt groot flexibel, daarom is hij niet geschikt voor de beginnende ruiters.
Hij heeft een goede basis in de klassieke rijkunst en het springen en springt met zeer veel vermogen. Ook is hij braaf en fanatiek op buitenrit. 

Balder is twee jaar geleden bij ons in training gekomen, één van onze instructeurs heeft nauw met hem samengewerkt in Liberty, aan de hand en hem tijdens de instructeurslessen gebracht naar het niveau waar hij nu is. Onderdeel van deze lessen was ook het springen. Ook is hij regelmatig op buitenrit geweest.
Hij heeft een fanatieke duidelijke ruiter nodig, die zal er een fantastische pony aan hebben.

Het liefst zie ik hem bij iemand aan huis, die ook buitenritjes met hem wil maken.
Het is een heel gave pony, die alleen weg gaat naar een passend huis.
Er is absoluut geen haast met de verkoop en daarom kun je gerust komen kijken om kennis met hem te komen maken.

Kennismaken, knuffelen en poetsen is dagelijks mogelijk.
Proefrijden is alleen mogelijk in combinatie met een half uur privé-les (€27,50) zodat je weet hoe wij zowel op de grond als in het zadel met onze pony's om gaan. Ook om te zorgen dat hij enkel naar serieus geinteresseerde baasjes gaat. Het is ook mogelijk om hem bij ons in de stalling te laten staan en lessen met hem te blijven volgen. Gelieve alleen serieuze reacties. Zijn vraagprijs is bespreekbaar want een goed huis is het belangrijkst, maar koopjesjagers gelieve niet te reageren. Buget tussen de €4000-€6000 euro. Zijn passende op maat gemaakte harnachement is ook over te nemen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.