We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van fokker en tevens eigenaar te koop: Ivano (Davino VOD x Rohdiamant) is een bloedmooi paard met een gouden karakter. Heeft drie goede gangen waarbij hij uitblinkt in zijn fijne galop. Ivano is uitgebracht in de Z2 dressuur maar is inmiddels bijna klaar voor de Prix. St George. Hij springt de wissels om de 3 en om de 4. 

Hij zou uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een Young Rider of iemand die de overstap naar de paarden maakt. Maar ook voor een amateurruiter die een leuk dressuurpaard zoekt waarmee je ook een sprongetje of een buitenrit kan maken is hij zeer geschikt! Hij staat licht aan de hulpen en is fijn in de aanleuning.  

Ivano wordt rechtstreeks vanuit de fokker aangeboden dus de gehele geschiedenis is bekend. Zijn moeder Pinomia (Rohdiamant) is preferent en heeft meerdere goed presterende nakomelingen gegeven. Ivano heeft geen (stal)gebreken, is braaf bij de smid en loopt netjes op de trailer. Z.g.a.n. op maat gemaakt KM zadel en andere toebehoren zijn eventueel ter overname.                   

Stamboom

Vader Davino V.O.D.
Vader van vader Hotline
v.v.v. Hofrat
m.v.v. De Nira
Moeder van vader Kilucienne
v.m.v. Michelangelo
m.m.v. Tiluciene
Moeder Pinomia
Vader van moeder Rohdiamant
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kinomia
keur
v.m.m. Equador
m.m.m. Ginomia
keur, preferent