We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bijzonder lieve, pikzwarte Lusitano mix merrie genaamd Fausta. Geheel zwart; geen enkele aftekening of sprietje wit haar! 
Ze is hier verder zadelmak gemaakt/aangereden en klaar om verder getraind te worden. Ze heeft aanleg voor dressuur, maar zal zeker ook voor endurance, working equitation of allround kunnen worden opgeleid. De merrie heeft veel plezier in haar werk. Vertoond nooit merrie gedrag en áltijd oortjes er vrolijk op! Ze is mensgericht en aanhankelijk. Eentje om van te houden, ze geeft veel terug. 
Makkelijk te houden bij andere paarden, makkelijk bij de smid en goed te laden. Is ook al op andere plaatsen geweest en in de bossen. Bovendien heeft ze echt goede röntgen inclusief rug en hals zonder opmerkingen. Ze is ook
piro vrij. Omdat ze nog iets groen is niet voor de beginnende ruiter, maar voor de meeste ruiters heel passend. Braaf dier die fijn aan de hulpen staat. Licht te rijden en licht in de hand.
Afstamming staat niet in het papier, maar is bekend (hele geschiedenis is bekend). En kan met DNA onderzoek alsnog ingeschreven worden.  De vader is de TOP Arabische hengst Shankar: in Parijs tussen de beste geëindigd. Moeder is een hele lieve fijne Lusitano merrie ingeschreven / genaamd PSL Fausta . 
Voor meer informatie en kennismaken: 06-46611420

Stamboom

Vader SHANKAR
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder PSL Fausta
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.