We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met heel veel pijn in mijn hart, bied ik mijn aller aller aller liefste Brechtje aan. Dit heeft absoluut geen haast en ze gaat ook echt alleen naar een 5 sterren huisje.

Brechtje is een 8 jarige merrie met een hart van goud en zij meet rond de 1.60 schofthoogte. De reden, dat ik voor Brechtje rustig op zoek ga naar een nieuwe plek, is dat ik haar echt de hele wereld gun. Maar ik kan haar helaas niet meer de tijd en aandacht geven die ze absoluut verdient.

Brechtje is een ontzettend lief paard, maar heeft wel duidelijkheid en iemand die niet snel opgeeft nodig en daarom niet geschikt voor een beginnende ruiter. Ze zal nooit een stap verkeerd of iets met kwade bedoelingen doen, maar ze zal je opzeker uitdagen en uittesten. Het wildste wat ze zal doen is na een tik een bokje geven. (Wat niet zo veel voorstelt) Ze is voor alle grote dingen niet bang. harde knallen onverwachte geluiden vuurwerk, onweer: ze kijkt nergens van op, maar als er een blaadje anders ligt vindt mevrouw het minder leuk. Wij zijn nooit met Brechtje echt op buitenrit geweest, maar stap rondjes erop of aan de hand met andere paarden vindt ze leuk en is ze ook erg braaf! Brechtje is een verschrikkelijk sociaal paard en kan met alle paarden goed opschieten. De trailer/vrachtwagen loopt ze zo in en is daar ook super braaf.

Haar paspoortnaam is Zoeri van de Hees.

Wat ik zoek voor Brechtje?
Een plekje waar ze veel buiten komt, waar ze veel afwisseling heeft en een plekje waar ze veel liefde en aandacht krijgt. Ze is recent bij de tandarts en smid geweest en geënt. En ook hierbij is ze super braaf. Ze mag gekeurd worden, op kosten van de koper. Meer info: tel. 0648449908

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.