We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Touchantille van't Vromboutshof is bij ons gekomen op 7 maanden oud. 

Ze is een enorm lieve merrie, al van kleins af aan, zowel naar mensen als naar andere paarden. Je kan haar zo bij ieder welk ander paard op de weide zetten. 
Touchantille werd door ons aangekocht voor de springsport en voor haar veelbelovende bloedlijn ifv onze fokkerij (Luigi d'Eclipse X Nabab De Rêve) https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2516885/touchantille-van-t-vrombautshof

Touchantille is momenteel 5 jaar oud en zadelmak gemaakt bij ons een jaar geleden, waarna ze 6 maanden terug op de weide heeft gestaan.  Zo hebben wij in September 2023 het rijden terug opgepakt met haar. Ze is dus momenteel bezig aan een springgerichte opleiding, waarin ze het heel goed doet. Helemaal niet kijkerig, heel braaf onder het zadel, aan de longe, met kleine hindernisjes, op buitenrit etc. 

Wij verkopen Touchantille ondanks dat ze zo enorm braaf is toch, omdat ze niet genoeg vermogen zal hebben voor het hogere werk dat wij beamen op onze springstal.  Ze zal volgens ons een ideaal amateurpaard zijn, waar eventueel ook wat crossritten mee kunnen gereden worden, aangezien ze op dit moment al naar niets kijkt wat je haar laat springen. 
Is op dit moment wel nog wat te groen voor een echte amateur alleen dus ze dient wel de juiste begeleiding te krijgen in haar verdere opleiding. 

Vrij van alle stalgebreken, braaf bij hoefsmid, dierenarts, gewoon om op zowel grote vrachtwagens als kleine 2-paards vrachtwagentjes te staan. 

Enkel serieuze kopers zullen overwogen worden, ze is de lieveling van stal dus zal niet zomaar weg gaan. 

Stamboom

Vader Luigi D'eclipse
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Nabab De Reve
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.