We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Knappe Dressuur ruin 

Hot Chocolate
Ruin
1.64m
01-06-2012
Cashmir x San Remo
M2 geklasseerd, Z1 startgerechtigd 

Choco is een plaatje om te zien en heeft daarnaast een super fijn karakter. Op dit moment wordt hij op Z niveau getraind maar is nog niet officieel uitgebracht i.v.m. gezondheid van amazone. 

Choco beschikt over drie goede gangen en heeft een zeer sterk achterbeen. Dat maakt dat hij uitblinkt in zowel de uitgestrekte gangen als de verzameling. Paard is zeer elastisch en heeft veel schwung. Hij is braaf onder het zadel en zeer licht te rijden. Hij is wel wakker wat hem niet geschikt maakt voor de beginnende of onzekere ruiter. 

In de omgang is hij ontzettend braaf. Hij is alleen te laden en daardoor ook alleen mee op wedstrijd en/of vreemd terrein te nemen. 

Choco zou een ideaal paard zijn voor de overstap van pony naar paard gezien zijn wedstrijd ervaring, maar hij zou ook zeker geschikt zijn voor een talentvolle ruiter die graag verder wil komen in de sport op hoger niveau. 

Choco heeft geen stalgebreken en is röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug, zonder bemerkingen. Overkeuren mag k.k. 

Paard valt in de normale tot hogere prijsklasse. Wordt verkocht inclusief al zijn dekens, hoofdstel, halsters en peesbeschermers. Het zadel is eventueel tegen een vergoeding over te nemen.

Verkoop heeft absoluut geen haast! Gaat alleen weg bij de juiste match + goede huisvesting. 

Voor meer informatie graag bellen of appen naar 06-53128593


Stamboom

Vader Cashmir
Vader van vader Serano Gold
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Eskoria
Moeder van vader Jamaica
v.m.v. Michelangelo
m.m.v. Beryl
Moeder Danita
Vader van moeder San Remo
v.v.m. Wolkentanz
m.v.m. Valente
Moeder van moeder Ordina II
v.m.m. D-Day
m.m.m. Irdina