We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie gaat met deze parel aan de slag?
Rock ‘n Rose met roepnaam Roxx is een 2,5 jarige merrie en meet momenteel ongeveer 1,63m. Ze is zeer donkerbruin en heeft geen enkele aftekening, geen pijltje wit. Ze is de dochter van de zeer getalenteerde hengst Fürst Dior.
Roxx ziet er momenteel nog zeer jeugdig uit, ze komt iedere dag in de hand en staat met de andere paarden op de wei. Ze is sociaal naar mens en dier. Ze is geboren op 21 juni 2021. Maar is nu klaar om stilletjes aan met een ambitieuze ruiter aan de slag te gaan. Haar moeder, Daikiri (Painted Black x Jazz x Krack C) is ook bij ons geboren. Ze heeft met mij Z1 dressuur gelopen en is ook een zeer getalenteerde merrie. Sinds de dracht van Roxx heeft Daikiri niet meer in de sport gelopen. Ik had het te druk met de andere (jonge) paarden en heb hierdoor Daikiri nooit meer echt opgenomen. Momenteel is ze weer drachtig van Fynch Hatton.
Foto 1&2: Rock ‘n Rose
Foto 3,4,5&6: moeder Daikiri
Voor filmpje: 0032478631335

Stamboom

Vader Fürst Dior
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Daikiri
Vader van moeder Painted Black
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Whitney
v.m.m.
m.m.m.