We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SIR ROMANCE ACB

Talentvolle jaarling hengst te koop ivm inkrimping fokkerij vanwege gezondheidsklachten fokker.
Sir Romance is een zeer aansprekende jonge hengst. Hij is royaal ontwikkeld en wordt naar verwachting 1.70+  Vader For Romance staat bekend als top vererver, zowel in de sport als op keuringen.
Hij kan zeer goed lopen, veel houding en go. Braaf in de omgang en al vanaf dag 1 zeer goed in de hand. Loopt dagelijks aan het halster. Staat samen met een andere hengst in onze opfok en kan hier voorlopig ook nog blijven staan. Hij is volledig geënt, zowel infl als rhino en keurig ontwormd. 

Sir Romance komt uit een mooie stam waar reeds vele top paarden uit voort komen. UIt deze stam komen o.a. Mr Toto ACB (pavocup topper) VSN kampioene Celanique, elite merrie Its a Dream en diverse topsport paarden. Zowel moeder als oma zijn nog in ons bezit. Zijn moeder Ninique beschikt over een zeer vriendelijk en mensgericht karakter, wat we ook terug zien bij Sir.

Graag zien we voor hem een goed tehuis waar hij alle kansen heeft om zich te ontwikkelen. Vele video's van onze paarden en fokkerij kunt u zien op instagram @acbdressuur
Wilt u hem bezichtigen of meer informatie? Voor snelle afhandeling de juiste prijs, richtprijs 10k incl btw 0651212930

Stamboom

Vader For Romance
Grand Prix
Vader van vader Furst Romancier
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gesina
OLD Elite
v.m.v. Sir Donnerhall
m.m.v. Gesine
Moeder Ninique
Prok D-OC
Vader van moeder Hero ACB
GGK NRPS AES, prix st georges KWPN ster ibop prok
v.v.m. Zhivago
KWPN prix st georges
m.v.m. Tanetta
Elite preferent prestatie
Moeder van moeder Danique
Prok Preferent
v.m.m. Santano
KWPN
m.m.m. Ninique
Ster preferent