We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit eigen fokkerij aangeboden. Fijne, talentvolle jaarlinghengst. Geboren 25-06-2022. Sociaal in de omgang en met andere paarden. Komt dagelijks in handen. Mooi front, beweegt makkelijk. Geen stalgebreken en braaf bij de hoefsmid.

Simon komt uit een veelzijdige merrielijn. Moeder Almanja (STER, PROK) is altijd ingezet voor de fokkerij en daardoor verder niet in de sport uitgebracht. Grootmoeder Lolinda is tevens grootmoeder van Hérero v/h Trichelhof (ZZZ) en Ilias v/h Trichelhof (ZZL). Overgrootmoeder Frieda staat aan de basis van twee 1.40m-springpaarden en een ZZ-Zwaar-dressuurpaard. Uit deze moederlijn komen ook enkele Grand Prix-springpaarden. Via de merrielijn voert Simon het bloed van Olympisch Kampioen Negro, Furioso II, Almé Z en Rigoletto. Uit deze merrielijn komt ook de welbekende Ratina Z. 

Vader Vitens heeft zelf succesvol ZZL gelopen en is de vader van de goedgekeurde Matiz en Odin. Vitens heeft meerdere nakomelingen op ZZ-Zwaar en ZZ-Licht niveau gebracht. Kortom, Simon belooft een fijn sportpaard te worden. WFFS-vrij. Verwachte stokmaat 1.69m – 1.71m. Alle keuringen toegestaan, kosten koper.

Vraagprijs is richtprijs en bij serieuze gegadigden bespreekbaar.
Bij interesse, kom dan gerust langs om hem te zien bewegen. Simon staat net over de grens in Duitsland (Emmen-Meppen-Nordhorn).
Voor meer informatie mag je mailen of stuur een whatsapp naar +31683579929.

Stamboom

Vader Vitens
Vader van vader Parcival
Keur
v.v.v. Koss
Preferent
m.v.v. Erika
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Nadien
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.v. Zep
m.m.v. Variante
Keur, Prrefent, Prestatie
Moeder Almanja
Ster, PROK
Vader van moeder Negro
Preferent
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Lolinda
Ster
v.m.m. Faust Z
m.m.m. Frieda
Ster