We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

FOR SALE! 
Wie gaat de uitdaging aan met deze grote knapperd?

In opdracht te koop: Evitapesch💞

Evita (2009) is een vos KWPN merrie van Dreamcatcher x Obelisk. Door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar heeft zij enige tijd stilgestaan en wordt daarom nu ook te koop aangeboden voor een goed huisje met veel aandacht. Inmiddels is ze wel door ons opgepakt aan de longe en onder het zadel en dit pakt ze goed op. Evita is een merrie wiens vertrouwen je moet winnen. Maar zodra je deze hebt, heb je er een onwijs tof paard aan met een klein hartje. Daarom ook niet geschikt voor de beginner.

☀️Linksachter heeft Evita een krampbeen, maar daar heeft ze in beweging geen last van (zie video), enkel met hoeven krabben of bij de hoefsmid even extra opletten. Ze heeft voorijzers.
☀️Evita is Z1 startgerechtigd (dressuur), maar is wel echt een paard dat van afwisseling houdt. Met alleen dressuur in de rijbaan maak je haar niet blij, dus we zoeken dan ook iemand die haar veel afwisseling kan bieden (braaf buiten, ook alleen). Dressuurmatig wel heel goed afgesteld, je hoeft je heupen maar in te draaien of je been wat te verleggen en je gaat een SB of travers in. Ook een heel fijn mondje!
☀️Evita kan in de zomer last hebben van haar luchtwegen, maar met het juiste management goed onder controle te houden (voordroog, niet heel zwaar trainen, geen stoffige stal). In de andere seizoenen geen last van.
☀️Evita kan op stal wat grumpy overkomen, maar is stiekem dol op aandacht. We doen dan ook lekker poetsen en wandelen en wat grondwerk met haar en dit vindt ze allemaal hartstikke gezellig.

Evita staat gestald in Rockanje, Zuid-Holland.
💰prijs in overleg en bij juiste klik
🩻keuren toegestaan k.k.
📇voor andere vragen of een afspraak maken om te komen bezichtigen gelieve te whatsappen naar 06-40662189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.