We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In verband met studie en minder tijd zetten wij onze E-pony River te koop. We zijn op zoek naar een forever home voor hem bij een (jong)volwassen vrouw/vrouwelijke energie. Iemand die duidelijk rijdt maar lief is voor hem en zijn gevoelige karakter respecteert. 

River is een E-pony Connemara rond de 1.55m, 18 jaar en heeft een Roan kleur.Na 6 mooie jaren met hem te hebben beleeft  krijgt hij nu niet meer de aandacht die hij weldegelijk verdient. Daarom zijn wij opzoek naar iemand die weer lekker met hem aan de slag gaat. Dressuurmatig, longeren, loswerken, balkjestraining en bosritjes afgewisseld vind hij heerlijk. Hier en daar een boomstammetje in het bos springt hij zo. Springparcours behoort echter niet tot zijn capaciteit. Hij is eerlijk en braaf maar als hij ergens last van heeft dan zal hij dit zeker duidelijk maken.
Het is dan ook een zoektocht geweest naar een goed passend zadel en bit voor hem. Dit hebben wij gevonden in een balloun veelzijdigheidszadel 17,5 inch, met een nieuwwaarde van €3500. Als bit hebben wij voor hem de Bustrens Trust Inno Sense Flexi Soft bit. Met dit zadel en bit rijdt hij heel ontspannen en fijn en hebben wij het meeste plezier met hem gehad. Deze gaan sowieso met hem mee. Het is belangrijk dat dit ook bij u past.

Verder heeft hij bij ons ook baat gehad bij een natuurgeneeskundige naast de reguliere geneeskunde. Wij zouden aanbevelen om dit voort te zetten omdat hij hier een gelukkiger paard van is geworden en is. River is bij ons thuis de leider van de kudde en heeft een dominant karakter. Hij staat 24/7 buiten met twee merries en een ruin. We hebben met hem veel mooie momenten mogen bleven. In de bak, in het bos en op het strand. Met andere paarden of alleen. Nergens was hij anders dan dat we hem kennen. Hij is verkeersmak behalve voor heel groot landbouwmateriaal. Hij is braaf op de trailer en bij de hoefsmid. Dierenarts en tandarts kan hij nog weleens spannend vinden, maar met een rustige benadering laat hij dat ook toe. 

Bij interesse stuur gerust een bericht met uw vragen.
Isabella Bommelijn

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.