We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve Maggie is een echte knuffelpony. Ze houdt van alles en iedereen staat graag met andere paarden in de paddock of op de wei. Naast dat ze heel erg van knuffelen houdt werkt ze hard voor je en vind ze dressuur, springen of gewoon lekker een buitenritje maken geweldig.

Ze heeft alles aangeleerd uit het M1 het moet alleen nog bevestigd worden in een wedstrijd. Ze springt met heel veel enthousiasme en helpt de ruiter echt over de hindernis heen. Omdat mijn dochter geen wedstrijd ambitie had hierin is ze niet uitgebracht, maar Maggie doet het ook heel graag.

Ze heeft een bijzondere red dun kleur en een aalstreep op de rug en is 145cm. Maggie heeft een hele goede afstamming haar vader is Kastanienhof Cockney Cracker een meervoudig kampioen in Duitsland en ook haar moeders vader FS don't worry is een meervoudig kampioen.

Wij zoeken een mooi huisje voor haar omdat onze dochter te groot wordt voor haar.

Contact graag via email alice@toth.team, filmpjes op verzoek beschikbaar

Keuren kosten koper
prijscategorie 9000-11000

Stamboom

Vader Kastanienhof Cockney Cracker WE
Vader van vader FS Cracker Jack
v.v.v. FS Champion de Luxe
m.v.v.
Moeder van vader Delight
v.m.v. FS Don't Worry
m.m.v. Nontesse
Moeder Gina
Vader van moeder FS Don't Worry
v.v.m. FS Dacapo Doro
m.v.m. FS Golden Sunlight
Moeder van moeder Giulia
v.m.m. Mac Genius
m.m.m. Domira