We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beloftevol merrieveulen van Bon Bravour x Glock Trafalgar. Merrieveulen geboren op 8 juni 2023 vertoont al veel aanleg en potentie voor de absolute top! Met drie zeer correcte basisgangen heeft ze alles mee om  een prachtige sportcarrière tegemoet te gaan. Tijdens de veulenpresentatie bij Hans de Roover was men zeer te spreken over dit veulen, ondanks dat ze amper zes weken oud was op dat moment! (Video op aanvraag). Veulen vertoont geen gebreken.
Vader is Bon Bravour, vader van meerdere goedgekeurde hengsten en en meerdere jaren gereden door niemand minder dan Anky van Grunsven! Moeder is Olinde, nakomeling van Trafalgar x Jazz. Oma heeft Z2 dressuur gelopen en Olinde zijn we klaar aan het maken voor de sport en vertoont hierbij ook veel potentie. Zowel het veulen als de merrie (zie advertentie Trafalgar x Jazz) staan te koop.

Stamboom

Vader Bon Bravour
Vader van vader Painted Black
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader Odette
v.m.v. Chronos
m.m.v.
Moeder Olinde
Vader van moeder Trafalgar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zahra
v.m.m. Jazz
m.m.m.