We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop
Knappe stoere Heavy 11 jarige Ruin van Zambuka x El Caro x Doruto Klasse M dressuur. Heavy heeft ook spring capaciteit. Deze prachtige jongen zoekt een ruiter die de capaciteiten heeft om een paard met eigen wil te kunnen en durven rijden. Onze Heavy is bij ons geboren en heeft de behoefte om overdag buiten te staan dus niet geschikt voor een pension stal waar ze 2 uur a 4 uur per dag buiten kunnen.
Hij krijgt dan last van voedernijd en luchtzuigen. Heavy kan spooky zijn op de wedstrijden en last hebben van zijn grenzen verleggen. Maar.... eenmaal op de wedstrijd lopen de winst punten binnen. Op 10 sept 2023 haalde hij met onze gast ruiter in de klasse L1 dressuur nog 3 winstpunten bij de Valianten in Heeswijk-Dinther. Een serieuze geïnteresseerde ruiter moet zin hebben en de capaciteiten bezitten om deze uitdaging aan te gaan. U kunt nog meer films via WhatsApp aanvragen. Hij mag gekeurd worden en is braaf op de trailer.

Stamboom

Vader Zambuka
Vader van vader Scandic
v.v.v. Solos Caris
m.v.v. Noraline
Moeder van vader Tilla 2
v.m.v. Biotop
m.m.v. Milla
Moeder Lucky Lass
Elite
Vader van moeder El Caro
v.v.m. Zeoliet
m.v.m. Rita Cara
Moeder van moeder Velibor
Preferent Prestatie
v.m.m. Doruto
m.m.m. Kloriade

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Dresuur wedstrijd Heeswijk Dinther 10-09-2023 L! 6