We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Haflingermerrie te koop voor ervaren (sport)ruiter

Semm (Liz. Afloyd (sport) x Winterberg) is een leuke pittige sporthaflinger (dressuur). Deze merrie is M1+5 geklasseerd. Op vreemd terrein kijkt ze nergens van op. In het rijden geeft ze jou zelfvertrouwen en vind ze het hartstikke leuk om samen met haar ruiter echt een combinatie te worden! Semm is heel makkelijk te laden op de trailer en braaf bij de hoefsmid.

Semm is niet geschikt voor een beginner en past beter bij een ervaren ruiter. Ze doet niet aan bokken, steigeren oid.

Ze heeft geen stalgebreken. Semm heeft wel zomereczeem. Dit is goed onder controle te houden met haar vliegendeken en vliegenkap (die ze nu heeft gaan mee naar nieuwe eigenaar). Ze is een hele vriendelijke merrie en komt altijd hinnikend naar je toe. Ze is up to date met enting.

Semm staat hier zeker niet in de weg en wordt alleen verkocht bij goede klik. Reden van verkoop is omdat wij merken dat Semm het heel leuk vind om samen met een enthousiaste ruiter serieus aan de slag te gaan en momenteel kunnen wij dit niet voor haar bieden. Handelaren of maneges hoeven niet te reageren.

Voor contact, stuur bericht naar 06-16984278

Stokmaat - 1.46 (Grote D pony)
Niet geschikt voor springen

Stamboom

Vader Liz. Afloyd (sport)
Vader van vader Andrit
v.v.v. Aras
m.v.v. Lollo
Moeder van vader Laurana
v.m.v. Armani
m.m.v. Lixia
Moeder Brina
Vader van moeder Winterberg
v.v.m. Wico-Väumirpa
m.v.m. Hanni (Verb.El.St.)
Moeder van moeder Huibesta
v.m.m. Ad van 't Vlier
m.m.m. Famke