We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe 11 jarige vosruin. ZZL geklasseerd met winstpunten. Hotshot is op latere leeftijd gestart in de wedstrijdsport. Daarbij de klassen L doorlopen en kort daarna in het Z en ZZL gestart. Hij pakt het werk heel goed op. Hotshot wordt zowel met trens als stang en trens gereden.
Het beste zou dit paard passen bij een ambitieuze amazone/ruiter. Het is een fijn paard welke de oefeningen kent. Daarbij is er zeker nog ruimte voor niveau verbetering. Hotshot is een werkwillig paard maar geen automaat en daarmee niet voor een beginnende ruiter. 
In de omgang een heel aanhankelijk paard. Geen stalgebreken. Rustig met laden en op wedstrijd staat hij rustig op de trailer. Makkelijk bij de hoefsmid. Hotshot is bekend met het maken van een bosrit.
Alle entingen en ontwormingen gehad.
De amazone op de foto's is 1.85m.

Kortom een interessant paard voor de ambitieuze ruiter welke samen met Hotshot de sportcarrière voort kan zetten. Voor de juiste kandidaat valt er over de prijs te praten.

Voor meer informatie en video bel of WhatsApp 0031651631080

Stamboom

Vader Cover Story
Vader van vader Oscar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Macbeth
Keur, Preferent, Prestatie, sport (dres)
v.m.v.
m.m.v.
Moeder La Loren
Keur, sport (dres), Preferent, Prestatie
Vader van moeder Cocktail
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Elrika
Prestatie
v.m.m.
m.m.m.