We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tylo is een hoogbenig, langgelijnd hengstveulen met veel front en uitstraling en een prachtige kastanje bruine kleur.
Hij is 31 mei 2023 geboren bij een hobby fokker waar hij dagelijks aan het touw naar de wei loopt. Tylo is nieuwsgierig en niet snel onder de indruk.

De merrie is een Hinault X Derrick X Akteur X Cadmus en geeft veel bloed door. Zelf heeft de merrie de predikaten Ster, PROK en IBOP-springen. Haar galoppade, reflexen en instelling werden het meest gewaardeerd tijdens de IBOP proef.   
Tevens heeft ze 3 hele goede gangen.

Impressive VDL is een typische nakomeling van stempelhengst Douglas formaat, afdruk en zeer veel macht zijn kenmerkend.
In het verrichtingsonderzoek werd de royale Douglas-zoon onder meer geroemd om zijn vermogen, instelling en reflexen. Zijn macht en kracht op de sprong maken Impressive een aanwinst voor de springsport. 
Impressive VDL heeft al een aantal indrukwekkende nakomelingen gebracht, tevens maakt hij zelf goed naam in de springsport. Ook de uitdaging puissance springen gaat hij niet uit de weg, super mooi resultaat van 1,95 in Poznan en 1,90 in Ommen. Meer informatie over deze hengst staat op de site van VDL Stud. 

Tylo heeft een mooi DNA om in de toekomst een succesvol sport paard te worden en mag vanaf oktober gespeend worden.

Staat ook een 3 jarige halfzus van Tylo op stal.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.