We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hallo, 

Wegens gezondheidsproblemen van mezelf moet ik met pijn in m'n hart mijn bijzondere River of Fantasy verkopen. Zij is bij ons geboren, haar moeder is een Everdale x Jazz merrie. We wilden haar zelf houden, maar omdat ik het lichamelijk niet aan kan, moet ik er voor kiezen haar toch te verkopen. River draagt een splash-gen, vandaar het blauwe oog. Het is door de dierenarts gecheckt en het is niet schadelijk. 

River verdient iemand die haar in de sport kan uitbrengen. Ze is bijna 2.5 jaar oud en is er klaar voor om langzaam beleerd  te worden. Zij is een veel belovend talent voor de hogere sport, haar gangen zijn heel ruim en ze heeft hele mooie zweef momenten. Ook heeft ze een werk lustig karakter. 

Zij is ongeveer 1.65 meter en zij zal zeker nog wel een stuk groeien. Ze is erg lief in de omgang en veel in handen geweest. Ook is River braaf bij de hoefsmid. 

Voor de rest is River erg groen, ze staat in een kleinschalige privé opfok waar zij de hele dag buiten kan zijn (uitloop stal  en weiden gang). Ook krijgt zij goede voeding: vitalbix breed and grow. 

Mocht u interesse hebben om haar te komen bezichtigen, maken wij graag een afspraak. 

Kosten voor keuren zijn voor de koper. 

Stamboom

Vader Totilas
Grand prix
Vader van vader Gribaldi
Grand prix
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Imora
Nee
Vader van moeder Everdale
Grand prix
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Damora
D.oc, prok, stb-ext
v.m.m.
m.m.m.