We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Catoki'Do is een lief en meewerkend veulen. Ze heeft een correcte bouw met veel body. Haar galop is makkelijk en ruim. Op een balkje laat ze een goede springtechniek zien met een fijn voorbeen. 
Ze komt dagelijks in de hand en kan zonder problemen kan ze vast staan, afdouchen en voetjes geven. Ze is netjes ontwormd en wordt door de hoefsmid goed bijgehouden. 
https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2474118/catoki-do

Haar moeder Dominiek heeft helaas door een blessure M springen en M eventing gelopen. Ze is Elite, IBOB (met 80,5 punt) en Prok. Ze heeft een heel fijn meewerkend karakter wat ze door geeft aan haar kinderen. Op stal is ze rustig maar met rijden voert ze bloed en een winnaarsmentaliteit. Haar moeder sprong op 135 niveau.

Haar vader, Colorit Z, sprong op het hoogste niveau. Net zoals hijzelf en zijn vader, worden de nakomelingen van Colorit Z geroemd omwille van hun uitzonderlijke karakter. Ze werken graag mee in de ring en geven zich steeds voor 100%. De nakomelingen van Colorit Z hebben daarnaast een enorm goede galop en veel balans, vermogen en maat hetgeen hen geliefd maakt bij een zeer brede groep ruiters.
https://www.zangersheide.com/nl/hengsten/colorit-z

Catoki'Do kan door haar leeftijd afgespeend worden. Eventueel is haar reservering in een fijne opfok stal over te nemen. 
Voor meer informatie, foto's en filmpje kunt u mij bellen of WhatsAppen

Stamboom

Vader Colorit Z
Elite
Vader van vader Coriano
v.v.v. Corrado I
m.v.v.
Moeder van vader H-Campina
v.m.v. Capitol I
m.m.v.
Moeder Dominiek
Elite, IBOB, Prok
Vader van moeder Vleut
v.v.m. Quick Star
m.v.m.
Moeder van moeder Uniek
Sport, Ster
v.m.m. No Limit
m.m.m.