We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leeftijd: 4,5 maanden (°26/04/2023)
Voor meer info, gelieve even te bellen: +32477/31.24.85

Ad Fundum is een schitterend en beloftevol hengstenveulen. Hij is groot, hoogbenig en elegant. Zijn achterhand is prachtig gespierd en hij beweegt met heel ruime, goede gangen. Hij is slim, braaf en heel gemakkelijk in de omgang.

Vader van Ad Fundum is de jonge BWP hengst Tattoo H & DB TN. Deze hengst werd vice-kampioen op de BWP-keuring van 2022 en werd daarna meteen aangekocht door Team Nijhof, waar ze hard in de hengst geloven: “De lichtvoetige, moderne hengst Tattoo H & DB toont zowel bij het vrijspringen als onder het zadel enorm veel atletisch vermogen en beschikt over goede reflexen en veel souplesse. Onder het zadel vallen ook zijn balans en gedragenheid heel positief op en laat hij zich al bijzonder goed rijden. Hij heeft een ongelooflijk springtalent in combinatie met een ijzersterke afstamming: Tattoo’s vader Parfait van het Schaeck is een veelbelovende hengst onder het zadel van Marlon Modolo Zanotelli en zijn moeder komt uit de beroemde stam van Usha van ‘t Roosakker.”

Vader van de moeder is California W Z. In de bloedlijn van deze hengst zien we vele Holsteiner hengsten die zich bewezen hebben in de sport en fokkerij: Caretano, Calvin Z, Ramiro Z, Caretino, Landgraf… Derde vader is het fenomeen Fantomas de Muze, een hengst met onbeperkt vermogen en een gouden karakter.

Stamboom

Vader Tattoo H & DB
Vader van vader Parfait van het Schaek
1m45
v.v.v. Comme Il Faut
1m65
m.v.v. Like a Diamond van het Schaeck
1m65
Moeder van vader O' Mega H & DB
1m45
v.m.v. Kannan
1m60
m.m.v. MoM's Ikea van 't Roosakker
Moeder Nikita van 't Valissenhof
Vader van moeder California W Z
v.v.m. Calvino Z
m.v.m. Cally Z
Moeder van moeder Kitinka van 't Valissenhof
v.m.m. Fantomas de Muze
1m60
m.m.m. Redoute