We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Springmerrie Unaniem x Wellington, 14jr

Prachtig dier zowel binnen als van buiten. Zal nooit bijten of trappen. Kan goed overweg met andere paarden. Ontzettend eerlijk paard onder het zadel, maar laat beslist niet zich in de maling nemen. Ondanks de leeftijd ontzettend gedreven in de springsport en wint elke barrage. GEEN LEERMEESTER/LEERPAARD*!
Ideale ruiter voor Ecarie is een amazone die wil evalueren en SAMEN als combinatie wil groeien, ipv dat de ruiter nog veel rijtechnische ervaring moet opdoen van Ecarie.

Heeft ook eventing gelopen L, Mooie sprong, Fijne gangen, zit als een huis!
Prachtig goed passend kentaur zadel en alle spullen mogen mee.
Loopt zelf de trailer op en af. Is verkeersproof, maar niet alleen. Ze kan heus voorop in een groep, maar ze gaat gewoon niet graag in haar eentje het verkeer door.

Valt in gemiddelde prijsklasse. Verdere info hierover doen wij graag onderling/telefonisch.
Met de prijs kan zeker wat gebeuren wanneer wij een goede combinatie zien en een fijne rustige nieuw huisje/ omgeving. Dit is namelijk omdat wij door lichamelijke problemen van de eigenaar geen andere keus hebben onze grootste trots- en de allerbeste vriendin van mijn dochter te moeten verkopen en daarom is een fijn nieuw plekje prioriteit nummer 1.
Denkt u dat Ecarie te kunnen bieden? Neem gerust contact op
ALLEEN BELLEN OF WHATSAPP
+31 6 17622523


WHATSAPPEN!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.