We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super pony te koop!

Met pijn in ons hart moeten wij afscheid nemen van onze lieve pony Geisha (roepnaam Gijs).

Mijn dochter wordt te groot voor haar en heeft een top tijd met haar gehad. Daarom zoeken wij een goed huisje voor haar. We hebben geen haast, gaat om de juiste match.
Wij zoeken een handige amazone, die haar de aandacht kan geven die ze verdient. Mijn dochter is druk met school en andere prio's. Wie gaat verder met onze Queenie. Zij heeft een stokmaat van 142,5 en is dus een kleine D-pony en kan giga springen.

Mijn dochter heeft M (+7) met haar gesprongen en is L1 startgerechtigd dressuur. Mijn dochter is meer geïnteresseerd in het springen, vandaar weinig dressuur gestart. Als ze dressuur startte haalde ze goede punten en ze kan meer dan L1 dressuur. Met de juiste begeleiding is er zeker meer uit te halen.

Ze kan met elke pony/paard/honden. Ze is niet dominant, maar heeft soms merriegedrag. Ze heeft pit, maar luistert goed. Kan gewoon paar dagen vrij hebben en toch zonder problemen opgepakt worden.
Ze heeft veel gezien, kijkt nergens van op, heeft geen stalgebreken en gaat makkelijk op de trailer/vrachtwagen. Ze is ook veel met haar naar buiten geweest.

Niet in prijs inbegrepen, wel over te nemen:
2 hoofdstellen, springzadel, nieuw borsttuig etc. 
Handelaren hoeven niet te reageren!

Bij interesse: 06-50952376
Filmpjes op aanvraag: 06-83340289.
 

Stamboom

Vader Kosmo van Orchid's
Stb Keur Prestatie-sport
Vader van vader kanshebber
Stb Keur Prestatie sport & fok Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orchid's Black Star
v.m.v. Kantje's Carlando
Stb Prestatie-sport
m.m.v.
Moeder Suada Dilla
Vader van moeder Eduard
Stb Keur Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Irma Dilla
Stb Ster Keur Prestatie-sport
v.m.m.
m.m.m.