We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verscheidene veulens te koop:
Hengstveulen: MARIUS CLAUDIUS X CAROLA DOC (Cicero Z x Donbito van de Helle)
Zeer mooi en braaf hengstveulen, moeder heeft reeds 2 internationaal springende paarden gegeven. Uit deze stam springen de paarden allemaal. Prijs 5000 euro ex BTW. 

Hengstveulen:VERDI X CORINA VAN DE HELLE (Pavarotti van de Helle x Grandeur)
Bloedmooi hengstveulen met zeer mooie bewegingen. De moeder van Corina heeft 150 gelopen en zij is dan weer de volle zus van Grandilot (Otto Becker) en de halfzus van Van Schijndels Rascin (Piet Raeymaeckers) Prijs 5500 ex BTW

Hengstveulen:TARTUFO DE MUZE X MAPIERRE DE BLONDEL
Mooi langgelijnd hengstveulen van Tartufo de Muze uit Mapierre de Blondel. Mapierre is de moeder van o.a. Smatch de Blondel (145 level), en van de hengst Diego de Blondel (150 level). Verder is Mapierre een halfzus van onder meer de 160 level paarden Linela de Blondel en Nosco de Blondel. Vraagprijs 8500 euro ex BTW.

Hengstveulen:UNTOUCHABLE X FAHRENHEIT DES COMETES
Zeer lichtvoetig bewegend bloederig hengstveulen van Untouchable. Moeder Fahrenheit is een dochter van Contendro x Diamant x Baloubet en komt uit de stam van onder andere PAPILLON ROUGE.  Vraagprijs 5500 euro ex BTW.

Merrieveulen: CONTAGIO Z x INCABELLE HD
Zeer expressief merrieveulen van Contagio Z uit Incabelle/ Incabelle is een jonge dochter van Diamant de Semilly x Quidam x Chin Chin x Darco. Incabelle is de volle zus van VIP des LACS, 160 level, en komt uit de stam van HET LAMBROECK. Vraagprijs 8500 euro ex BTW.

Jaarling merrie:CONTACT ME X FAHRENHEIT DES COMETES
Grote mooie schimmel merrie van Contact Me (Carthago x Accord II) Contact me heeft uit een hele kleine afstammingenpopulatie heel erg goed gefokt, met 2 nakomelingen op de amerikaanse longlist voor de Spelen van Tokyo. Onder andere Confu van Laura Kraut. De moeder van deze jaarlingmerrie is een dochter van Contendro x Diamant x Baloubet uit de stam van onder andere PAPILLON ROUGE. De jaarlingmerrie is reeds gerontgond en dit was ok. Prijs 6000 euro ex BTW.

U kan de stammen van deze veulens allemaal terugvinden op Horsetelex, Hippomundo en Clipmyhorse. De veulens zijn allen correct, voor verdere inlichtingen graag plaatsbezoek na telefonisch contact. Benjamin 0032 468 25 10 85

Stamboom

Vader Verdi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Untouchable
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Contagio
m.m.m.