We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: prachtige lieve witte IJslander ruin van 15 jaar.
Wij zijn voor onze Bor (stamboeknaam Björn) opzoek naar een nieuwe eigenaar. Door omstandigheden hebben wij niet meer de tijd voor hem die hij verdient en nodig heeft. Bor is een zeer mensgericht paard, lief en werkwillend. Met zijn dikke manen en staart een plaatje om te zien. Hij heeft vier goed gescheiden gangen en in het bos biedt hij ook telgang aan. Niks is hem te gek, hij loopt zo de trailer op en is dol op nieuwe avonturen. Hij showt graag dus op vreemd terrein zet hij zijn beste beentje voor.
Ik heb hem niet op het gras staan, maar samen met een merrie in een grote paddock. Bor houdt niet van woest spelen maar kroelt het liefst de hele dag. Bor krijgt de volgende spullen mee: op maat gemaakt zadel, hoofdstel, regendeken, vliegendeken, etc. Bor staat vierkant beslagen (ivm buitenrijden). Wij zijn erg gehecht aan hem en hij gaat niet zomaar weg, ik zie hem het liefste bij iemand die verstand heeft van IJslanders en meerdere paarden heeft of de mogelijkheid heeft dat hij op de dag met een ander rustige pony of paard (of kudde) komt te staan. Bor staat bij mij s avonds op stal en overdag buiten. Bor is geen beginnerspaard

Stamboom

Vader Kári frá Aldenghoor
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elfa frá Liberté R
Vader van moeder Sómi frá Bakkatoti
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.