We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer lieve en mooie merrie met potentie voor sport en fokkerij! 

One Vision is een 4,5 jarige merrie van Blue Hors St Schufro, die zelf internationaal Grand Prix loopt en opvalt met zijn nakomelingen. One Vision is door onszelf gefokt en opgeleid. Zij is als 3 jarige zadelmak gemaakt en heeft dit jaar eerst een mooi merrieveulen van Extreme US gehad (zie foto) welke nog in ons bezit is. Ze is nu ongeveer weer 3 maanden onder het zadel en is L1 geklasseerd met direct 3 winstpunten op haar allereerste wedstrijd, en heeft een zeer fijn karakter. Is niet kijkerig of schrikkerig. Braaf op de trailer, braaf op vreemd terrein. Zou zo mee op buitenrit kunnen. Tevens geschikt voor overgang pony naar paard. Haar moeder Ariscalina van Special D heeft de predicaten Elite, Sport, IBOP D-OC. Grootmoeder Priscalina heeft ook meerdere predicaten in bezit en uit deze lijn komen meerdere Z-dressuurpaarden en een GP dressuurpaard. 

Kortom, een hele fijne merrie voor zowel sport als fokkerij!

Geen gebreken.Röntgenologisch als 3 jarige alleen straalbeen en spat gekeurd, was goed op de foto. Aanvullende keuring is uiteraard toegestaan.Vraagprijs is inclusief BTW. 

Stamboom

Vader Blue Hors St Schufro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ariscalina
Elite Sport IBOP DOC
Vader van moeder Special D
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Gribaldi
m.m.m.