We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop voor het juiste huis:

Santo XIV (v. Vinatero LIX) 

Wij zijn voor onze Santo op zoek naar een nieuw huis. Santo is een 9 jarige zuivere PRE met Carta. Hij is niet heel groot, 1,50, maar hij loopt als een paard, hij heeft mega beweging. Santo is een lieve sociale ruin die gek is op aandacht, uren frutselen vind hij heerlijk. Wij vinden dat hij veel talent toont tijdens het werk onder zadel. 

Santo is een stoere ruin, hij staat z’n mannetje. Hij heeft dan ook een ambitieuze ruiter nodig die met rust en wederzijds respect verder wil komen in de sport. Als (enkel) recreatie paard vinden wij hem minder geschikt. Wel is hij vaak mee geweest op Buitenrit en dit doet hij braaf, maar hij is ook graag serieus bezig in de bak. Een combinatie zou dus heerlijk voor hem zijn! 

We zij momenteel bezig met oa contragalop en wissels en dit pakt hij heel goed op.Zo voor de fun is er ook wel eens western gericht op hem gereden, en ook dit pakt hij goed op en vind hij leuk. Ook is hij mee geweest naar een Working Equitation clinic van Marco Boavista. Eigenlijk staat Santo overal voor open, mits je hem met respect behandeld. 

Trailer laden, wassen, hoefsmid en dergelijke zijn geen enkel probleem. Hij is zelfs alleen te laden. Hij is eind april mee geweest naar zijn eerste wedstrijd en hij liep ertussen alsof hij dat elke dag deed. 

Santo valt in de hogere prijsklasse. 
Wij hebben geen haast met de verkoop en rijden hem tot hij verkocht word lekker door en nemen hem mee naar verschillende locaties en hier en daar een wedstrijd. Bij voorkeur zoeken wij iemand die bekend is met het Spaanse ras , of daar toe bereid is om over te leren.
Wij hebben ontelbaar veel foto’s en filmpjes en vertellen je graag meer over Santo in levende lijve! 

Stamboom

Vader Vinatero LIX
Vader van vader Vinatero XX
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Manchega V
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lusa VI
Vader van moeder LL Llamado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hispana LXXV
v.m.m.
m.m.m.